Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ ΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών σας προσκαλεί την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00' μ.μ. στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ότε και όπου θα τελέσει με την δέουσα επισημότητα την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους των επιφανών συμπατριωτών Καρδιτσιωτών, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Σεραφείμ Τίκα (καταγόταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας) και του Πρωθυπουργού και Στρατηγού, Νικολάου Πλαστήρα (γεννήθηκε στην Καρδίτσα και καταγόταν από το Μορφοβούνι Λίμνης Πλαστήρα).

Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Τιμόθεος.

Για τη ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ θα ομιλήσει o σχολάρχης των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Γείτονα» και εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, κ. Ελευθέριος Γείτονας και για τη ζωή και το έργο του Πρωθυπουργού - Στρατηγού, Νικολάου Πλαστήρα θα ομιλήσει ο Αντιστράτηγος ε.α., κ. Βασίλειος Σταθόπουλος.

Έχουν κληθεί να παραστούν οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές, όλα τα Καρδιτσιώτικα, Θεσσαλικά, Μικρασιατικά και Χιακά σωματεία, καθώς επίσης και η Φιλαρμονική της Ελληνικής Αστυνομίας για να αποδώσει τις δέουσες τιμές.

Με τιμή,
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κουσαής
Α’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Τσιμητράς
Β’ Αντιπρόεδρος: Απόστολος Κοτοπούλης
Γενική Γραμματέας: Θωμαϊς Τσίπρα
Ταμίας: Δέσποινα Γερακίτου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Βασιλική Τσιαπώκη
Ειδική Γραμματέας: Ιωάννα Κορομπίλια

***

Σημ. 1: Σε περίπτωση που την ημέρα της επιμνημόσυνης δέησης λάβουν χώρα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονη βροχόπτωση κλπ), η δέηση και οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει η κατάθεση των στεφάνων στους τάφους
Σημ. 2: Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, ο Σύλλογος θα δεξιωθεί όλους όσοι παρευρεθούν σε παρακείμενη του Α’ Νεκροταφείου καφετέρια.
Σημ. 3: Όποιο σωματείο ή φορέας επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι στους τάφους του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ και του Πρωθυπουργού - Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα ή επιθυμεί να αποστείλει τιμητικό χορευτικό άγημα, παρακαλείται ο εκπρόσωπός του να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή Σύλλογό μας έως την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

• Απόστολος Κοτοπούλης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. {Τηλ. 210.2615630 & 6982.562774}
{Για τα στεφάνια και λοιπές πληροφορίες}

• Θωμαϊς Τσίπρα, Γεν. Γραμματέας Δ.Σ. {Τηλ. 210.8643708 & 6942.580464}
{Για τα τιμητικά χορευτικά αγήματα}

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Γραφεία: οδός Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ ΤΚ 106 77 (2ος όροφος) – {Πλατεία Κάνιγγος}
Τηλέφωνα: 210.3301370, 210.8254304, 6976.704654, 210.8254305 (φαξ)
Site: www.karditsiwtes.gr
E-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com
FACEBOOK: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ (σελίδα)

Τα γραφεία του Συλλόγου μας είναι ανοικτά κάθε Παρασκευή 10.00’ π.μ. – 12.00’ μ.μ.