ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας προσκαλεί στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00’, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών {οδός Ακαδημίας & Γενναδίου 8, ΑΘΗΝΑ – 7ος όροφος}.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα βραβευτεί ο συμπατριώτης μας και μέλος του Συλλόγου μας (καταγόμενος από την Καστανιά Καρδίτσας), Επίτιμος Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Άγγελος Ζαχαρόπουλος, για την προσφορά του στην Ελλάδα και στην Ενωμένη Ευρώπη.

Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης θα συνεχισθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της ιδιαίτερης πατρίδας μας από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα».

Σε όλους τους μικρούς Καρδιτσιώτες που θα παρευρεθούν θα μοιρασθούν δώρα ενώ κατά την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης θα λάβουν όλοι ως δώρο, ένα παραδοσιακό γούρι για το καλό του νέου έτους. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα διανεμηθεί πίτα και ο διοργανωτής Σύλλογός μας θα δεξιωθεί όλους με παραδοσιακό Καρδιτσιώτικο τσίπουρο και κρασί, που είναι μία ευγενική χορηγία του οινοποιείου «Καραμήτρου» (από το Μεσενικόλα της Λίμνης Πλαστήρα).

Ο/Η τυχερός/ή που θα κερδίσει το φλουρί της πίτας θα κερδίσει δύο (2) δωρεάν διανυκτερεύσεις, για δύο (2) άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα-αρχοντικό «ΖΑΚΟΝΙ» στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα.

Έχει ορισθεί συμβολική τιμή εισόδου 10 ευρώ, ενώ όλα τα παιδιά θα εισέλθουν δωρεάν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


Γραφεία: οδός Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ ΤΚ 106 77 (2ος όροφος)
Τηλέφωνo: 210.3301370
Site: www.karditsiwtes.gr
E-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com
Facdbook: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ


ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ο χώρος της εκδήλωσης (αίθουσα εκδηλώσεων Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών) βρίσκεται στον 7ο όροφο του κτιρίου επί της συμβολής των οδών Ακαδημίας και Γενναδίου αρ. 8 στο κέντρο της Αθήνας. Η είσοδος του κτιρίου είναι από την οδό Γενναδίου (η οποία είναι προέκταση της οδού Ζωοδόχου Πηγής). Βρίσκεται πίσω από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και απέναντι από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

  • ΜΕΤΡΟ: Στάση «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ»
  • ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Όσα διέρχονται και σταματούν στις στάσεις «Ζωοδόχος Πηγή» ή «Ακαδημία»
  • ΤΡΟΛΕΥ: Όσα διέρχονται και σταματούν στις στάσεις «Ακαδημία» ή «Πανεπιστήμιο»

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ

Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα είναι ιδιαίτερα τιμητική

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κουσαής
Α’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Τσιμητράς
Β’ Αντιπρόεδρος: Απόστολος Κοτοπούλης
Γενική Γραμματέας: Αλεξάνδρα Θεολόγη
Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων: Βασιλική Τσιαπώκη
Ταμίας: Δέσποινα Γερακίτου
Ειδικός Γραμματέας: Δημήτριος Φασούλας